Despre Mine

Salut, sunt Adina Turdeanu, consilierul tău în probleme maritale.

Sunt consilier de cuplu şi familie, consilier de dezvoltare personală şi terapeut în formare în terapie sistemică de cuplu şi familie.

Misiunea mea este să sprijin oamenii să aibă căsnicii fericite prin sesiuni de consiliere, prin workshop-uri, traininguri şi seminarii. Să te ajut să depăşeşti momentele de criză din familie, să reaprinzi focul pasiunii şi să te bucuri în continuare de partenerul tău într-o căsnicie armonioasă şi plină de satisfacţii.

Am trecut prin probleme în căsnicia mea, am făcut multe greşeli, pentru că nu am ştiut lucruri de bază despre ce înseamnă o căsnicie, despre mentalitatea bărbaţilor, despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei, despre principiile unei căsnicii trainice.

Căsnicia mea s-a soldat cu un eşec total. Atunci am început să citesc cărţi despre cuplu şi familie, despre relaţii, cărţi de dezvoltare personală şi psihologie. Aşa m-am îndrăgostit de acest domeniu. În mine s-a născut visul, care mai apoi s-a transformat în pasiune, de a ajuta cuplurile care sunt în impas în căsnicia lor, care au nevoie de sprijin pentru a ieşi din „prăpastia” în care sunt, de a reaprinde focul pasiunii în mariajul lor şi a trăi fericiţi împreună.

Cred că a avea o familie fericită este posibil pentru toţi, dar este nevoie să faci ceva pentru asta. A avea o familie fericită nu este un noroc, nu este vorba nici de destin, este vorba de a construi relaţia pe nişte principii sănătoase şi a le aplica în fiecare zi.

Ştiu că, indiferent cine ai fi, îţi doreşti să fii fericit. Ştiu că îţi doreşti să ai o relaţie de cuplu armonioasă şi o familie reuşită. Şi mai ştiu că acest lucru este posibil.