Consiliere cuplu și familie

Într-o relaţie există numeroase provocări la care cei doi parteneri sunt nevoiţi să le facă faţă. Dar pentru că nu sunt pregătiţi pentru asta, căsnicia se transformă din rai în iad. Şi pentru că unii nu mai rezistă în acea relaţie toxică, aleg calea cea mai scurtă: divorţul. Deşi în aparenţă pare varianta cea mai bună, există şi alte soluţii: consilierea.

Vă invit să-i mai daţi iubirii o şansă alegând consilierea de cuplu şi familie. Împreună vom putea reaprinde flacăra iubirii în voi. Voi fi ghidul vostru în a descoperi sursa neînţelegerii voastre şi a da un suflu nou relaţiei.

Majoritatea apelează la consiliere sau la terapie când este prea târziu sau ca ultimă speranţă, după ce „au încercat totul”. Nu este nevoie să treceţi prin luni sau poate ani de suferinţe, de dezamăgire şi durere pentru a ajunge la consiliere. Apelează la un specialist de îndată ce observi primele semne de dezechilibru ale căsniciei tale.

Consilierul de cuplu şi familie te poate ajuta:

  • Să descoperi care sunt nevoile şi ce schimbări trebuie făcute în sistemul familial pentru a fi funcţional
  • Să ai o înţelegere mai bună despre tine şi partenerul tău
  • Să descoperi care sunt cauzele conflictelor, a problemelor din relaţie/familie şi să găseşti cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor
  • Să ştii cum să soluţionezi conflictele existente şi cum să le gestionezi pe cele viitoare
  • Să faci schimbările care sunt necesare pentru a restabili echilibrul şi armonia în cuplu sau familie
  • Să înveţi tehnici de comunicare eficientă, persuasivă
  • Să înţelegi care sunt emoţiile disfuncţionale şi cum să le gestionezi ş.a.m.d

Cred în tine, cred în potenţialul vostru ca şi cuplu şi familie, de aceea cred că există o soluţie mai bună pentru voi decât divorţul.